Επίσκεψη στο Iαπωνικό σχολείο

Την Πέμπτη 29/3/2024, το Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο Λονδίνου πραγματοποίησε μια αξέχαστη επίσκεψη στο  Ιαπωνικό Σχολείο Λονδίνου, η οποία αποδείχθηκε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας, υποδεχθήκαμε με θερμότητα και φιλοξενία από τους Ιάπωνες φίλους μας. Είχαμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε την πλούσια κουλτούρα τους και να μάθουμε πολλά νέα πράγματα για τις παραδόσεις και τα έθιμά τους.

Κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων που οργανώθηκαν, όπως παιχνίδια, ξεναγήσεις, κοινή ώρα φαγητού και εργαστηρίων, είχαμε την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουμε και να επικοινωνήσουμε με τους Ιάπωνες μαθητές. Αυτή η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και εμπλουτιστική για όλους μας.

Μέσα από αυτήν την εμπειρία, κατανοήσαμε καλύτερα τις ομοιότητες και τις διαφορές μεταξύ των δύο πολιτισμών και ενισχύσαμε τους δεσμούς φιλίας μεταξύ μας. Η επίσκεψη αυτή αποτέλεσε έναν υπέροχο τρόπο να ανταλλάξουμε πολιτιστικές εμπειρίες και να δημιουργήσουμε μια γέφυρα κατανόησης μεταξύ των δύο χωρών.

Comments are closed.