Αγιασμός 2021

Σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο του Λονδίνου από τον Πρωτοπρεσβύτερο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, τον πατήρ Σταύρο. Στον αγιασμό παραβρέθηκαν η Συντονίστρια του Γραφείου Εκπαίδευσης κα Βερώνη, γονείς και εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων….

Continue reading

Επιστροφή στο Σχολείο

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε όλους τους μαθητές/τριες πίσω στο σχολείο. Στηριζόμενοι στις νέες οδηγίες του DfE για τα δημοτικά σχολεία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι: • Δεν υπάρχουν πλέον τα bubbles. Οι μαθητές/τριες μπορούν να παίζουν και να γευματίζουν όλοι μαζί. • Οι μάσκες δεν συνιστώνται πλέον στους…

Continue reading

Χριστούγεννα 2020

Φέτος στολίσαμε χριστουγεννιάτικα δέντρα στις τάξεις μας, φτιάξαμε χριστουγεννιάτικες κάρτες, δημιουργήσαμε το δικό μας χριστουγεννιάτικο χωρουδάκι (modelling), οργανώσαμε χριστουγεννιάτικο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής και φτιάξαμε τους δικούς μας μπισκοτανθρώπους.

Continue reading

Διαγωνισμός ζωγραφικής ΑΝΤΕΝΝΑ 2020

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος, συμμετείχαμε στον 13ο Παιδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής των Δορυφορικών Καναλιών του ΑΝΤ1, με θέμα «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ». Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3 έως και 10 ετών που ζουν στην Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία και την Ευρώπη.

Continue reading

Tree dressing

Με αφορμή την εβδομάδα (φέτος από 28 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου 2020), η οποία είναι αφιερωμένη στα δένδρα, δείξαμε την αγάπη μας και τον σεβασμό μας στα δέντρα. Φτιάξαμε τα δικά μας στολίδια από ανακυκλώσιμα υλικά και διασκεδάσαμε σε ομάδες αυτήν την υπέροχη μέρα.

Continue reading