Τρώω Υγιεινά Μεγαλώνω Σωστά

Οι μαθητές των Δ’, Ε’ και Στ’ τάξεων του Ελληνικού Δημοτικού σχολείου, που παρακολουθούν το Ολοήμερο πρόγραμμα συμμετείχαν στο Project Τρώω Υγιεινά- Μεγαλώνω Σωστά. Το πρόγραμμα οργανώθηκε απο την εκπαιδευτικό του Ολοήμερου σχολικού προγράμματος κα Δέσποινα Κυριακίδου με την βοήθεια της Διευθύντριας Δρ Βαρβάρας Μασούρου και της συνεργασίας όλων των…

Continue reading

Ζωγραφική στο Προαύλιο

Η γυμνάστρια του Σχολείου μας κα Ήβη Παπαδοπούλου με τη συνεργασία της κας Δέσποινας Κυριακίδου ζωγράφισαν παιχνίδια στο προαύλιο του σχολείου για να μπορούν οι μαθητές μας να δραστηριοποιούνται τόσο στην ώρα της γυμναστικής όσο και στην ώρα του διαλείμματος.

Continue reading

Η γιορτή της μητέρας

Την Παρασκευή 10 Μαϊου 2019 όλοι οι μαθητές του Ελληνικού Δημοτικού Σχολείου Λονδίνου, δημιούργησαν κατασκευές για να εκφράσουν την αγάπη για τη μητέρα τους . Κάρτες γεμάτες ευχές για τον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής τους.

Continue reading

Η Ξένια Καλογεροπούλου στο Λονδίνο

Η Ξένια Καλογεροπούλου επισκέφτηκε το Λονδίνο προσκεκλημένη της Παιδικής Λέσχης Ανάγνωσης Λονδίνου και του Hellenic Hub και αφηγήθηκε το νέο παραμύθι της, «Αγγελίνα», με τον δικό της μοναδικό τρόπο, μαγεύοντας μικρούς και μεγάλους. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές από το Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο Λονδίνου που δεν έχασαν την…

Continue reading

Πασχαλινές Εκδηλώσεις στο Σχολείο

Οι μαθητές του Ελληνικού Δημοτικού Σχολείου Λονδίνου έβαψαν κόκκινα αυγά και δημιούργησαν πανέμορφες λαμπάδες στο χώρο του σχολείου διατηρώντας ζωντανές τις παραδόσεις της πατρίδας μας. Ακόμα έπαιξαν το κυνήγι των πασχαλινών σοκολατένιων αυγών, ένα παιχνίδι που συνηθίζουν να παίζουν τα παιδιά της Αγγλίας την περίοδο του Πάσχα.

Continue reading