Workshop from London Fire Brigade Education Team

Την Τετάρτη 1/3/2023 επισκέφθηκε το ΕΔΣΛ εκπαιδευτική ομάδα από το  London Fire Brigade και πραγματοποίησε  Virtual Workshop σε θέματα πυρασφάλειας.

Κατόπιν πρόσκλησης τής Διεύθυνσης προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία για ενημέρωση των εκπαιδευτικών και των μαθητών του ΕΔΣΛ και του ΕΝΛ  πάνω σε θέματα πυρασφάλειας και πυρόσβεσης, ο Σταθμός του Acton, που εποπτεύει την περιοχή του σχολείου, απαντώντας θετικά στο αίτημα απέστειλε τον εξειδικευμένο εκπαιδευτή Kaival Singh να μιλήσει, σήμερα 1 Μαρτίου 2023 στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς.
Ο κ. Kaival Singh ενημέρωσε με τρόπο απλό και κατανοητό, χρησιμοποιώντας πολλά παραδείγματα, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές τού Σχολείου μας για τα μέσα αντιμετώπισης τής πυρκαγιάς σε αρχικό στάδιο. Στο σημείο αυτό, ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Kaival Singh στην σωστή χρήση των πυροσβεστήρων (ξηράς κόνεως και διοξειδίου του άνθρακα) ως μέσων άμεσης πυρόσβεσης.
Επίσης ο κ. Kaival Singh τόνισε την αναγκαιότητα να δίνουν οι πολίτες ακριβείς πληροφορίες στην Π.Υ. (τηλ. 999) σε περιπτώσεις εκδήλωσης πυρκαγιάς.
Ακολούθησαν ερωτήσεις των μαθητών και των διδασκόντων πάνω σε σχετικά ζητήματα.
Στην συνέχεια οι διδάσκοντες και οι μαθητές παρακολούθησαν παρουσίαση όπου ο κ. Kaival Singh έδειξε πρακτικά θέματα πρόληψης και πυρόσβεσης.
Αυτή η ενημέρωση πάνω σε θέματα πυρόσβεσης και πυρασφάλειας ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη στην μαθητική μας κοινότητα.

https://dim-london.europe.sch.gr/wp-content/uploads/2023/03/FIRE-PLAN-YEAR-2-NEW-COPY-.pdf

https://dim-london.europe.sch.gr/wp-content/uploads/2023/03/KS2-fire-plan.pdf

Comments are closed.